LiveChat është një platformë premium e shërbimit të klientit 360 ° që automatizon punën tuaj dhe drejton shitjet tuaja.

ChatBot është një asistent inteligjent virtual për faqet tuaja të internetit, faqet në facebook dhe aplikacionet e mesazheve.

LiveChat besohet nga 28,000+ kompani në të gjithë botën

Ju lutemi mos e humbni kohën tuaj. Ne jemi të sigurt që sapo gjetët mjetet më të mira për biznesin tuaj.

Fillo provë falas
dhe të lidheni me klientët tuaj.

Trial Provë falas 60-ditore * ✔️ Nuk kërkohet kartë krediti
Features Karakteristikat e planit të ekipit discount 10% zbritje *
Installation Instalim 5 minutësh

* Për këtë ofertë ekskluzive ju lutemi përdorni lidhjen e mësipërme për t'u regjistruar.

Të besuar nga 28,000+ kompani në të gjithë botën

i besuar-adobe-macdonald-ikea-paypal-unilever

Pse biseda e drejtpërdrejtë (LiveChat) është zgjidhje perfekte për biznesin?

LiveChat është udhëheqësi i industrisë në komunikimin midis ekipit të biznesit të kompanisë tuaj dhe klientëve tuaj. Siç mund të prisni nga biseda live premium (LiveChat) dhe ChatBot këto mjete mund të:

 

 • LiveChat mund të ketë shumë operatorë. Thjesht blini vend për një agjent dhe shtoni më shumë vetëm kur ju nevojitet.
 • Plane të fuqishme për kompanitë Fortune500 dhe zgjidhje të përshtatura për fillestarët. biseda e drejtpërdrejtë (LiveChat) ofron plane për çdo buxhet. biseda e drejtpërdrejtë (LiveChat) madje ofron zgjidhje të përshtatura për nevojat tuaja. Vetem pyet.
 • Mbështetje e mahnitshme. Ju mund të mbështeteni në mbështetjen e bisedës së drejtpërdrejtë (LiveChat)

Biseda live (LiveChat) ofron shumë përfitime për kompaninë tuaj:

 1. Ulja e kostos - Një agjent i bisedave të drejtpërdrejta mund të bisedojë me disa klientë në të njëjtën kohë dhe të mbajë ende të njëjtat norma të larta të kënaqësisë së klientit. Kjo performancë shtesë ul shpenzimet e përgjithshme të shërbimit ndaj klientit.
 2. Bëni klientin tuaj më të lumtur - klientët që po bisedojnë janë shumë më të kënaqur me shërbimin ndaj klientit të markës së tyre sesa ata që po dërgojnë email ose po telefonojnë. Arritja e kënaqësisë së klientit në nivelin më të lartë.
 3. Shitje të rritura - Biseda e Drejtpërdrejtë do të përshpejtojë shërbimin tuaj ndaj klientit dhe do të ketë një ndikim pozitiv në shitjet tuaja. Me bisedë të drejtpërdrejtë, ju mund t'u jepni klientëve tuaj potencialë saktësisht kur ata kanë nevojë për të. Kjo do të thotë shumë më shumë blerje dhe një vlerë mesatare më e lartë e porosisë.
 4. Rritni besueshmërinë e kompanisë suaj - shtimi i bisedës së drejtpërdrejtë në faqen tuaj të internetit shton besueshmërinë. Vizitorët në faqen tuaj menjëherë do të shohin se ka njerëz të vërtetë në anën tjetër të gatshëm për të ndihmuar në çdo kohë.
 5. Lidhni bisedën e drejtpërdrejtë (LiveChat) me mjetet tuaja të preferuara - shtoni lehtësisht mjetet tuaja të preferuara në LiveChat, zgjidhni një nga shumë integrime si: WordPress, Woocommerce, Slack, Facebook Messenger dhe shumë të tjerë. Krijoni një përvojë optimale, të orientuar drejt klientit. Ju mund të ndërtoni edhe tuajin shtesat e bisedës së drejtpërdrejtë (LiveChat) nga e para.
 6. Menaxhoni me lehtësi ekipin tuaj - mbani gjurmët e shërbimit ndaj klientit dhe performancës së shitjeve. Karakteristikat e zgjeruara të raportimit dhe mbikëqyrjes në bisedën e drejtpërdrejtë (LiveChat) ju japin të gjitha të dhënat që ju nevojiten për të rritur efikasitetin e ekipeve tuaja.
 7. Zgjidhni problemet e klientit sa hap e mbyll sytë - përgjigje të menjëhershme, në kohë reale. biseda e drejtpërdrejtë (LiveChat) është mënyra më e shpejtë për të ndihmoni klientët tuaj. Klientët tuaj do të ndihen njësoj dhe do të jenë më të përfshirë.
 8. Ndërtoni marrëdhënie më të forta me klientët - biseda e drejtpërdrejtë është një formë personale jo-ndërhyrëse e kontaktit. Ju do të jeni në gjendje të komunikoni më mirë me klientët tuaj dhe të ndërtoni besimin e tyre. Dhe ky besim do të drejtojë biznesin tuaj.
 9. Jini proaktivë në faqen tuaj të internetit - angazhoni vizitorët në faqen tuaj të internetit. Si dhe kur të doni. A mund ta shihni se klienti ka probleme me kryerjen e pagesave? Ndihmoni shpejt klientin tuaj!
 10. Kujdesuni për sigurinë e të dhënave tuaja - siguria e të dhënave merret shumë seriozisht në LiveChat ..:
 • Certifikimi i gatishmërisë dhe privatësisë së HIPAA
 • kriptimi i të dhënave
 • kufizimi i aksesit dhe verifikimi me 2 hapa për pajtueshmërinë e GDPR

Lexoni mendimet reale nga faqja e internetit e vlerësimit të besuar.